NEW COMEBACK

19 05 2008

Hei!

Olen Blini, purjelautailija. Olen surffannut 12-vuotiaasta pojanklopista lähtien. 1980-luvulla purjelautailu oli puoliksi ammattini; ”elin sillä” ja elin sille. Kilpailullisesti (toistaiseksi) parhaimmat vuoteni ovat olleet 1980-luvulla ja 1990-luvun alkupuolella. Parhaimpiin meriitteihini kuuluvat mm. Mistral-luokan Euroopanmestaruus vuodelta 1987, Mistral-luokan EM-hopeaa vuosilta 1986 ja 1988, Mistral-MM pronssia vuosilta 1986 ja 1990, PM-mitaleita sekä useita Suomenmestaruuksia Mistral-luokassa, Windsurfer-luokassa (1kpl) ja Funboard-luokassa (1kpl).

Nyt teen comebackia, mutten yksin! Mukanani kilpailuareenoille tulee poikani Dani, joka on surffannut 6-vuotiaasta lähtien ja kisannut jonkin verran. Siirrän tietotaitoani pojalleni ja tiedonsiirtoa on myös toisinkin päin. Danin parhaat vuodet ovat edessäpäin, kun ikää, kokoa, voimaa ja kokemusta karttuu. Just Wait and See!!!

Comebackin parhaimmilla mahdollisilla välineillä tekee mahdolliseksi sponsorisopimus Rautio Sportsin kanssa. Hänen edustamat Starboard laudat ja Severnen purjeet antavat parhaat lähtökohdat kisakaudelle ja uudelle tulemiselle!

Muita tärkeitä sponsoreitamme on Rip Curl, joka pukee meidät tyylikkäillä ja miellyttävillä märkäpuvuilla sekä muodikkailla surftyylisillä vaatteilla.

Rautio Sportsin surfvälineitämme kuljettaa sponsorimme EasyKm:n pakettiauto. KIITOS KAIKILLE SPONSOREILLEMME! TÄSTÄ TULEE VARMASTI HYVÄ KILPAILUKAUSI!

BLINI =)

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: