21.05.2008

21 05 2008

Keskiviikko – ei treenejä!

Eilinen tuntui kropassa, mutta hyvällä tapaa. Tuntui, että oli ollut hyvä treeni. Kävimme Danin kanssa läpi ”fläppitaululla” tulevan viikonlopun kisan starttia; mitä pitää tehdä ennen starttia, startin aikana ja startin jälkeen. Kauden edetessä harjoittelemme treeneissämme lähtötilanteita. Formulassa ja Raceboardissa lähdöt ovat erilaisia. Formulassa lähdetään täysi plaani päällä liikkeelle reilusti ennen lähtöpaukkua, kun taas Raceboardissa voi olla niin, että pyritään pitämään paras mahdollinen lähtöpaikka lähtölinjalla ja muutama sekunti ennen starttia vasta vedetään purjeeseen vetoa.

Huomenna on Hyvinkään Surffaajien torstaikisat Rajamäen Sääksjärvellä. Kolmannet torstaikisat tänä vuonna. Kahdesta ensimmäisestä torstaikisasta on tullut voitot. Olen ajanut Starboardin Serenityllä ja 11m2:llä Severnen Overdrivellä. Kokonaisuus toimii kuin unelma. Serenity liikkuu kevyellä tuulella uskomattoman helposti ja kovaa..paljon kovempaa kuin Raceboardin laudat ja nousukulmakin on parantunut koko ajan laudan tullessa enemmän tutuksi. Mielestäni Serenity nousee paremmin kevyellä tuulella kuin Raceboardin laudat. Uusia luonnollisia ajoasentoja on löytynyt ja vauhti on noussut kerta kerran jälkeen. Tuolta löytyy lisää omia kokemuksia laudan ominaisuuksista:

http://216.147.25.102/Invision/index.php?showtopic=327

Dani lähtee huomenna myös radalle tuulesta riippuen valitsemme laudan (pyöreäpohjaisesta -> Formulaan).

Loppuun taas joku kiva kuva…

Kuvassa Taty Frans ja Dani Yyterissä. Dani sai Tatylta nimmarin hänen suunnittelemaan ProKids Flareen. Ehkä kova juttu!!??

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

4 responses

21 05 2008
AriMan

Meitsi lähen lauantaina kisaan ku soitellen sotaan, ilman kelloja, ilman formulakisakokemusta. Formulallakin ajanut viimeks joskus viimesyksyn, loppukausi ku meni pelkillä pienillä, aion silti voittaa teiät kaikki 6-0! 😀

Kannattaa ikuistaa se nimmari fotolle ennen kuin käytössä kuluu 😉

22 05 2008
blinifin6

Hei Ari!

Hienoa, että lähdet kisaan mukaan! Danikin iloitsi illalla, kun sai kuulla, että olet megessä. Navigaren toimittajat tulevat kuvaamaan sunnuntaina järjestäjien veneeseen lähtöä ja kisaa muutenkin. Haastatteluja on luvassa – rohkeasti vaan toimittaja Matiasta hihasta kiinni! Hän onkin jo surffaukseen koukussa opittuaan purjelautailun alkeet =). Työtehtävät vaan tuntuvat häiritsevän surffauksen harrastamista =(.

On muuten monta kuvaa noista Bonairen hemmoista. Kivoja sällei! Dani mesettää kundien kanssa miltein päivittäin. Ensi talvena on Bonaire matkakohteenemme jossain vaiheessa. Elvis Martinuksella on oma purjelautavuokraamo paikan päällä ja kaveri myy All Inclusive -pakettei!

22 05 2008
Marko Fin-84

Tsemiä Blini ja Dani kisoihin…hienoa että ollaan taas saamassa uusi juniorisukupolvi kisoihin…oli tossa välissä aika pitkä aika kun ei junnuja paljon kisoissa ollu silloin kun itse alittelin 80 luvun lopulla meitä ”junnuja” oli aika paljon ja moni on onneksi vielä jatkanu kisaamista ja surffia…itsekkin aattelin taas tänä vuonna kisata hieman enemmän kun hommasin uudet formula vermeetkin 😉 Eka melstenin kisa tosin jää väliin kun on perheenlisäystä tulossa tässä aika piakkoin, mutta jos SM kisoihin olis jo perhe kasvanut ja päässyt itsekkin hieman treenaamaan lisää, niin pääsis viivalle.

22 05 2008
blinifin6

Kiitti Marko!

Formulat tulee mulla surffipuuhissa toisena ja Raceboardi ensimmäisenä. Danilla se on toisinpäin. Hän ei oikeastaan aja Raceboardia ollenkaan vaan ns. avointa luokkaa Formulan lisäksi.

Onnea sinulle sinne ”odotus-puuhiin”! Kyllä sitä kerkeää surffaamaan ja kisaamaan…PItää muistaa, että koko paketti pitää olla balanssissa – Koti-perhe-elämä ja surffaus. Jos joku osa-alue klikkaa, ei toinenkaan pysty toimimaan täysillä.

Joo-kyllä -80-luvulla oli paljon nuorisoa surffipuuhissa ja hienoa, että moni on jatkanut ja nykyisin näyttää olevan myös niin, että ne sen aikaiset nuoret, jotka lopettivat surffaamisen -90-luvun alkupuolella ja jotka ovat nyt 40-50-vuotiaita, aloittavat uudestaan tuoden mukanaan noin 10-vuotiaita lapsiaan, joista taas kasvaa sitten uusi sukupolvi.

Mulla on aika paljon kuvia niistä ajoista, jolloin te olitte junnuja. Tarkoituksenani on näille sivuille perustaa oma historiikkisivustot, joihin tulen liittämään paljon kuvia ja juttua niistä ajoista.

Blini

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: