Perjantai 06.06.2008

6 06 2008

Mattson FIN-7, Lipasti FIN-101, Dani FIN-611

Köli saapui aamulla. Tänään 2 harjoituslähtöä yli 10 m/s tuulessa. Startattiin kaikki yhtäaikaa…formulat ja raceboardit. Rata oli lyhyt ja agressiivinen. Mä olin ekassa lähdössä 3. heti Lipastin ja Sarkan formuloiden jälkeen. Toisessa lähdössä voitin Phantomilla!!! Keli oli noussut reilusti yli kympin. Lipasti loukkasi polveaan ekassa lähdössä, joten hän ei lähtenyt toiseen lähtöön mukaan.

Phantom on aivan upea lauta…ja siihen tarkoitettu Starboardin 9,5m2 toimii siinä kuin unelma..varsinkin slöörillä ja lenssillä..kryssillä on kovalla tuulella hiomista! Aika hyvä päivä ihan kylmiltään… Kirjoitan huomenna lisää tuntemuksia oikean kisan jälkeen…

Dani veteli Flarella ja 5,5lla ja 4,5lla ja kovaa meni…Timin kanssa heillä oli upea rata sisälahdelta ulkolahdelle 2 metriä kapeassa kanaalissa. Kunnon speedymeininkiä. Muutamat katapultit pojat vetivät rantahiekkaan. Dan ei lähtenyt harjoituskisaan mukaan, koska 7,5 oli myös liian iso…lähti Prokids Formula leijailee..huuu!!!

 Takafemmat Dani–>Timi!

 

Huomenna tsempataan koko tiimi!!!

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

3 responses

6 06 2008
haq

Jee, oli kiva lukea blogaukset! Tsemppiä Danille!

6 06 2008
Hessu

Jee, on se harmi lukea näitä juttuja himasohvalla kun ois saattanut olla mahikset reissuun…

Ihmettelen jos Phantom toimii alaspäin kovassa kelissä esim. Catia vastaan kovassa kelissä, mutta jos ei pahemmin pomputa, pitää suunnittelun olla kunnossa, jos näin on on kehitystyössä onnistuttu!!. Esikuvat joista parantaa kyllä tiedetään, Fanatic Cat ja F2 (?) sekä Mistral PanAm. Cat´ia voi tietysti pitää vertailukohtana kryssillä, PanAm jä ehkä hitusen jälkeen?

7 06 2008
blinifin6

Haq: Dani kiittää ja kuittaa!

Hessu: Ainakin eilen toimi hyvin, kun otin kaiken irti treenilähtöjen jälkeen Phantomista. Erityisesti slöörillä kulki tasaisesti ja kovaa..jiipit helppoja, kun tuuli 10-15 m/s..pieni painallus sisäkanttiin perässä ja purje lähti kääntymään kuin itsestään. Vertailukohtia varmaan saadaan tämän kesän aikana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: