Tiistai 03.06.2008

6 06 2008

Dani ja nostonaruote. Kuva Hanna Rautio.

 

Aamu 8lta herätys. Lipasti ja Dani vetivät noin puolen tunnin fillari – potkulautalenkin. Aurinko paistoi ja oli kevyt tuuli.

 

Aamupalan jälkeen saapui Rautio tuoden mukanaan minun raceboard laudan Phantom 380. Lauta pois paketista ja heti ruuvailemaan lenkkejä. Suureksi pettymykseksi huomasimme, että paketista puuttui köli. Köli oli jäänyt Cobran tehtaalle Thaimaahan. Lupasivat lähettää samantien UPSin kyydissä. Saas nähdä kerkiääkö perjantaihin mennessä. Jos ei kerkiä, niin mä vedän viikonlopun kisat Formulalla. Täällähän on sekä Formula- että Raceboard rankingit samaan aikaan. Ensimmäisissä Formula rankingissähän mä sijoituin 6ksi, joka oli yli odotusten. Nyt vois jatkaa tätä sarjaa… Raceboardissa on kaiken kaikkiaan 7 rankingia, joista voi tiputtaa 2  huonointa pois. Formulassa taitaa olla 5 rankingkisaa, joista muistaakseni voi tiputtaa huonoimman pois.

 

Kävin vetämässä formulalla noin 2 tunnin setit 2-5 m/s tuulessa. Pitkälle ulos ja kovaa alas. Hiekka- ja kivisärkkiä näyttää olevan aika paljon sekä kalastusverkkoja. Lauta kulki ihan jees. Mielestäni pidemmillä trapetsinaruilla sain paremmat vauhdit. Dani veti tämän päivän varmaan 5 tuntia Flarella ja 5,5 m2lla. Sai aamulla plaanaamaan hyvin, iltaa kohden tuuli heikkeni. Dani sai 72-litraisessa pikkulaudalla onnistuneita vastakäännöksiä.

 

Lipasti oli ensimmäistä kertaa ulkona formulalla ja Severnen Code Red 11,7 ja kovaa meni. Hän kehui purjetta aivan älyttömästi nopeaksi ja kevyeksi. Antilla hajosi pumpatessa leveän puomin takapään – onneksi ihan rannan tuntumassa.

 

Muita aktiviteettäjä oli hiekalla kovaa menevä surffirullalauta isoilla pyörillä. Liikkui hyvin, kunhan piti huolta, ettei ajanut pehmeään ja upottavaan hiekkaan. Kokeilimme myös Suppia purjeen kanssa. Oli aika kiva. Illalla Rautio vei koko tiimin ja Navigaren toimittajat syömään paikalliseen pizzeriaan. Matias oppi tänään surffaa enemmän. Eilisiä ongelmia ei enää ollutkaan.

 

Illalla rikasimme Danin uuden 8,5 m2 ja numerot purjeeseen sekä kaikki sponssitarrat.

Nyt nukkumaan menee silmät kiinni…

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: