Lauantai 14.06.2008

14 06 2008

Blini ja Dani Starboardin Geminillä. Napauta kuvia pari kertaa niin saat kuvan isommaksi! Kuvat ottanut Simo Rautava.

Melsten – klo 11->18. Kovaa puuskaista keliä vasemmalta ison saaren takaa.

Päivä täynnä vastoinkäymisiä! Kaikki tuntui liian isoilta, mitä tahansa laitettiinkin mastoon. Alkuun Geminiä eli Starboardin tandemlautaa. Taakse mulle 11m2 Severne Overdrive ja Danille eteen sama purje 7,5m2:lla. Heti plaaniin ja jalkalenkkeihin, joihin ei eilen päästy kevyemmässä tuulessa. Puuskat olivatkin niin kovia, ettei Dani pystynyt pitämään purjetta ylhäällä. Purjeiden kastelujen jälkeen rantaan vaihtamaan eteen 5,5 Gator. Uudestaan vesille. Nyt meni hiukan helpommin, mutta edelleenkin liikaa Danille. Joten rantaan ja Dani ja 5,5m2 pois laudasta. Lähdin samantien kokeilemaan pelkällä 11m2:llä. Huomasin heti, että rikin pitäisi olla keskellä eli laudassahan on Solo surffaajalle oma hole keskellä lautaa. En jaksanut vaihtaa vaan vedin yhden siivun ulos ja toisen takaisin. Tuntui huimalta, kun 375 cm pitkä ja metrin leveä lauta leijaili keula pystyssä – ajoin köli tietty sisällä.

Tämän jälkeen formula ja 11m2. Aivan liian iso. Dani taisteli 5,5m2 ja ProKids Flarella puuskaisessa kelissä. Alkoi tulee kuuluma kylmä vesilähdöissä. Vesi tuntuikin oudon kylmälle..hrrrr!!! Otin pussista vanhan Fanatic Bee slalom laudan ja 7,5m2, jolla vetelin tunnin – puoltoista. Ihan jees.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

14 06 2008
Marko Fin-84

Moi
Blini ja Dani

Olen täällä isyyslomalla seuraillut mielenkiinnolla ja aktiivisesti teidän (Blinin) blogia ja mukv on ollu lukea teidän edes ottamuksia, aika paljon olette kerinneet vesille ja tulostakin on jo syntynyt …itsekkin olen aina väillä vaipanvaihdon lomassa kerinnyt hieman formulaa treenaamaan…onneksi on ollut pätevä treenikaveri mukana (Paxi fin-12) joka on antanut hyviä trimmi vinkkejä ja yhdessä ollaan hieman päästy treenaa, Jani on siitä mukava kaveri että neuvoo mielellään muita ja yritä ammentaa Janin opeista kaiken irti jotta Formula Sm kisoissa kulkisi edes ittellä johonkin suuntaan 😉 Tyttäreni täyttää ensi kuussa 4 v ja hän on kiinnostunut surffailusta …viime kesänä oli jo minu kanssa samalla laudalla hieman surffaamassa ja ollaan käyty kikkailemassa pelkällä laudalla kun hänellä on oma märkäpukukin…odotellaan tältä kaudelta taas vesien lämpenemistä että päästäisiin tyttären kanssa yhdessä kikkailemaan surffilaudalla…luin jostain että Dani alitti 6 v surffauksen…oliko hänellä jo silloin omat kamat ja millaisilla vehkeillä aloitti? tsemppiä treeneihin teille molemmille ja toivottavasti nähdään Formula sm kisoissa.

14 06 2008
blinifin6

Kiva, että jutut ovat kiinnostaneet. Useimmiten tulee aika väsyneenä kirjoitettua niinkuin nytkin (klo 00:42)…seuraavana päivänä lukee vasta, mitä puutaheinää sinne on tullut naputeltua..onneksi mulla on sellainen ”muokkaa” nappula, jolla saa pahimmat mokat korjattua! Jani Paju on todella hyvä tyyppi, joka jakaa tietoa. Osaa selittää käytännön läheisesti tyhmemmällekin (mulle!). Sä olet samassa vaiheessa, kun mä olin 1990-luvun loppupuolella; lapset olivat pieniä ja surffaus jäi taka-alalle. Nyt Danin myötä olen taas kuvioissa mukana, melkein yhtä täysiä kuin silloin 1980-luvun huimien vuosien…nyt vaan pitää välillä käydä duunissa ja hoitaa perheasioita, puutarhaa…Ei meinaa päivien pituudet riittää! Nuorimmainen lapseni 9v. on myös innostunut surffauksesta. Osaa jonkin verran. Hermot eivät meinaa kestää vastoinkäymisiä. Dani aloitti perinteisesti Yyterissä Annen opissa niinkuin tyttärenikin. Joka kesä surffiviikot vesillä ja sitten ostin Danille oman Starboardin Startin + 5m2 purjeen, jolla hän harjoitteli ja kisasi. Tushinghamilla ainakin on niitä parin neliön purjeita, jotka on helppoja hallita pikkuisenkin. Kryssiä niillä on vaikea vetää, mutta leikkiä kaikenlaista. Olen huomannut sen, että kaikkia lapsia kiinnostaa enemmänkin purjeen pyörittely ja kaikenlaiset temppuilut kuin jäykkänä suoraan ajaminen ja oikeaoppisten vastakäännösten ja jiippien tekeminen.
Kiitos toivotteluista ja kommentoi useamminkin. Joku päivä aloitan ”Historiikki”-osaston tänne, johon tulen laittamaan kuvia menneiltä vuosilta ja kertomuksia. Formula SM:ssä nähdään! =)

Blini

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: