Lauantai 21.06.2008

22 06 2008

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Sääksjärvi. Danin 7,5 m2 ja vanha uskollinen slalomlautani Fanatic Bee, 295 cm pitkä 135 litrainen. Pitkä kapea lauta, jonka ostin Tammistolta joskus -90 –luvun puolessa välissä. Lauta, josta en saisi mitään, jos yrittäisin myydä, lauta joka on antanut monet hyvät kyydit minulle! En luovu siitä koskaan!

Hyvä tuuli vaikkakin Sääksjärvelle tyypillisen puuskainen ja reikäinen. Kivoja plaanisiivuja, muutamia hyviä normihyppyjä, jotkut pitkiä leijoja. Wau! Yhdessä hypyssä satutin oikean olkapääni lihaksen, repäisin liian kovaa äkkinäisesti. Olisi pitänyt treenata Phantomilla ja 9,5 m2:lla, mutta halusin relata ja nauttia slalomlaudan vauhdista.

Dani ajoi Flarella ja 4,5 m2:n Severnen Renegatella. Poika harjoitteli vesilähtöjä lämmin puku päällä. Sai onnistumaan muutaman. Vastakäännökset pikkulaudalla onnistuu uimatta. Jiippejä pitäisi treenata kovastikin – kaikki ajallaan. Dania kiinnostaa enemmän saada lautaa ilmaan – peräevää näkyviin…

Yli kolme tuntia nautiskelua ja vähän seisoskelua…

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

22 06 2008
Marko Fin-84

Moi
Blini
oltiin tänään perheen kanssa Naantalissa syömässä ja piti käydä fiilistelemässä Lammasluodossa NPS rannassa , jossa itse aloitin ”surf urani” vuonna -88, muistan sinunkin käyneen Naantalissa usein kisaamassa sinisellä Renault pakulla,jossa oli takana tarra SF Sultan Team 😉 taisin muuten ostaa Naantalissa sulta ekan camber purjeenikin, joka oli gaastra 5,0m keltainen slalom purje. Naantalissa oli aikoinaan hyvinkin aktiivinen kisaporukka, joista taitaa kisata enää meikä…jaa no juttelin Kateiston Eeron kanssa ja hänkin lupasi tulla yyteriin surfviikolle ja osallistua slalom sm kisoihin eli onhan meitä vanhoja NPS:läisiä vielä ainakin 2 kappaletta kisaamassa 😉

23 06 2008
blinifin6

Hehee…hyviä muisteloita! Aikoinaan oli joka vuosi Naantalissa Pääsiäisregatta Pääsiäispyhien aikoina. Mulla on muuten aika paljon kuviakin sieltä. Voitin ensimmäisen Suomenmestaruuteni siellä vuonna 1984 18 vuotiaana. Luokka on Windsurfer ja lauta oli Windsurfer One Design (kuminen lötkö, joka nytkähteli/tärähteli jokaikisessä aallossa). Olin myös Windgliderin SM:ssä siellä noina vuosina.
Paku oli sininen Renault Trafic (samanlainen mikä on Vatasen Mikolla tällä hetkellä), jolla kierreltiin paljon Suomessa ja Euroopassa…sillä myös tehtiin -91 5 viikon häämatka Eurooppaan kierrellen kisapaikkoja, Saksa, Sveitsi (Silvaplana See), Italia (Garda, Lido di Jesolo), Ruotsi…Eka paku oli kyllä samanmerkkinen, mutta valkoinen. Se SF-tarran sain Hulkon Laurilta, sillä hänellä oli sponsorina Väestöliitto. Lauri jakeli spärdäreitä kisapaikoilla.
Sun ekan Camber-purjeen mä itse ostin Lönnbergin Tompalta. Ostin samalla Mistral Screamerin…tais olla -86. Olin asuntosäästäjänä ja kyllästyin siihen puuhaan ja ostin niillä rahoilla Tompalta purjeen ja laudan, jotka molemmat taisivat siirtyä sinulle sitten?!
NPS:ssahan oli legendoja aikoinaan, mm. Heikki Vahtera, joka surffasi nortti huulessa kisoissakin…
Hyviä muistoja =).

Blini

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: