Keskiviikko 25.06.2008

26 06 2008

Munkkiniemi – Laajalahti. Hyvä päivä ja hyvä keli 2-10 m/s. 2 tuntia treeniä meillä molemmilla.

Ajoin Raceboard välineillä eli Phantomilla ja 9,5 m2 ja Dani Flarella ja 4,5 m2. Kovia puuskia välillä, mutta kuitenkin onneksi tarpeeksi pitkiä. Olin vaihtanut uuden Raution Sportsin Aeron hiilikuitupuomin-kapea putki ja hyvä grippi. Puomissa uudet trapetsinarut ja trimmisetit. Alkuun meni aikaa narujen oikeiden paikkojen löytämisessä. Aika taakse sai laittaa trapetsinarut. Kokeilin monia eri juttuja laudassa – harmi vaan, ettei ollut treenikaveria, jonka ajoon olisi voinut verrata omaa ajoa. Loppujen lopuksi päädyin siihen, että masto saa olla trackerissä vastatuuliosuuksilla hiukan taaempana kuin miten olin ajanut eli edestä päin keskelle viimeinen tai toiseksi viimeinen ”nuoli”. Lautaa sai jo hyvin kantille. Takajalka lenkissä ja etummainen kantilla eteenpäin. Yritin ”lukita” jalat suoriksi (kädet tietty suorana), sillä tiedän, että Fanaticin Catissä esimerkiksi lautaan saa vauhtia reilusti lisää, jos saat jalat suoriksi lukittua kanttiplaanissa. On se vaan ”hakemista”, kun lauta poikkeaa Catistä aika paljon. Vastakäännöksissä menee luvattoman paljon aikaa. Ehkä se vaan tuntuu muutaman vuoden Formula ajamisen jälkeen vaan hitaalta kääntää…!? Törnvallin Jonikin kertoi pitkästä aikaa ajaneensa Mistralin One Designilla ja oli ihmetellyt, kuinka hitaita nuo kölilliset laudat ovat vastakäännöksissä. Kaiken kaikkiaan hyvä fiilis kahden tunnin treeneistä. Torstaina Hysurfin torstaikisat, jossa pääsen kokeilemaan ”uutta juttua”, joka varmaankin auttaa minun nousukulmaongelmaan!

Dani oppi tänään vesilähdön. Hän erityisesti harjoitteli sitä. Jiipit eivät suju pojalla vielä, joten käännöksissä hän tarkoituksella laski välillä purjeen veteen ja meni veteen harjoittelemaan vesilähtöä. Onnistui aika helpon näköisesti. Hän pitikin Rip Curlin lämpimintä pukuaan, joka tietty helpotti vesilähdön harjoittelua. Kovaa näytti poika menevän. Yritti koko ajan hypyttää lautaa. Olisi pitänyt olla temppuiluun pienempi freestyle-evä…jotain 16 – 18 cm pitkä. Danilla on 21 cm pitkä evä, joka töksähtää tietyissä tempuissa eikä ”spinnaa” niin kuin haluaisi.

Ai niin…sain 2 päivää saikkua noidannuolen takia. Illalla kylmähoitoa alaselälle. Surffauksessa ei edes huomannut selkävaivaa. Roikkuminen tuntui hyvälle. Voltarenia ja jotain yölääkettä selkäjännitykseen ja tulehdukseen. Autossa(henkilö-) istuminen on kaikista tuskallisinta.

Joku näytti kuvaavan rannassa surffaajia – pitääkin katsella, jos tämä henkilö laittaisi chattiin linkkejä näistä kuvista niin mahdollisesti saisin lisättyä tälle päivälle jonkin kuvan.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

26 06 2008
Jouko Arvo

Moro Juha!

Kiva kuulla, että hommat alkavat ”pelittää” sen Phantomin kanssa! Kuinka tiukalle kannattaa kiriä nuo RB-rätin latat? Onko eroa ylempien ja alempien osalta??Tarviiko purjeen päästä ”kiertämään” tuolta ylhäältä??Jos tarvii, niin silloinhan noiden ylimpien lattojen löysyydellä on aika iso merkitys.

Terveisin! Jouko

26 06 2008
blinifin6

Moi Jouko!

Muistaakseni en paljoa muutellut tehdasasetuksia…voi peräti olla niinkin, etten joutunut tekemään purjeelle yhtään mitään. Olen korkeintaan poistanut selvät rypyt pois. Mielestäni RB – purjeen ei tarvitse ”kiertää” ylhäältä. Olen rikannut purjeen nyt niin, että kun takaliikissä on 3 reikää, johon puomin takapään naru tulee, olen valinnut alimmaisen, koska purjeen alaliikki on muutenkin koko ajan laudan pinnassa kiinni ja välillä vedessäkin–>saan alaliikkiä ylemmäs.

Juha

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: