Torstai 03.07.2008

3 07 2008

Torstai ja HySurfin Bermudaranking-päivä.

Rannassa oli klo 16 alkaen ollut Captain’s Shopin surffivälineiden esittelypäivä. Kuka tahansa pääsi testaamaan ilmaiseksi surffausta ja Nurmen Mikko oli opastamassa porukkaa. Thomas Colerus oli tuonut useita JP:n lautoja ja Neil Pryden purjeita testattavaksi.

Oli maatuuli. Veka toimi ratamestarina. Hän teki kaikista vaikeimman mahdollisen radan tälle tuulelle – rata sai Vekan nimen mukaan nimekseen V-rata! Osallistujia oli kymmenkunta. Mulla ja Lehden Sepolla oli taas alusta asti tiukkaa. Molemmat oli valinnut laudoikseen pyöreäpohjaiset laudat. Nyt alkaa olemaan niin, ettei lähtövoitot Sepon kanssa menekkään fifty-sixty vaan 10-90, sillä Seppo voitti taas molemmat lähdöt. Hän veti taas isolla 12,5 m2 ja mä 11 m2:llä. Eron huomaa kevyellä ja rajakelillä plaaniin pääsyn kanssa tosi selkeästi. Seppo pääsee paljon aikaisemmin plaaniin. Ensi vuodeksi on saatava yli 12 neliöinen purje!!! Mä olin molemmissa lähdöissä toinen =(.

Dani treenaili freestyletemppui Coleruksen tuomilla välineillä koko sen ajan, kun meillä oli skabaa. Oppi uusia temppuja ja oli iloinen niistä. En pakottanut häntä ajamaan maatuulella rataa. Surffaus pitää olla hauskaa!!! Minullakin oli hauskaa!!! …Vekan Veellä… 😉

Huomen aamulla startataan Yyteriin ja Formula Luokan SM:iin, jotka kestävät pe-su ja tämän jälkeen jatketaan surffiviikolla. Yritän päästä kirjoittamaan vaikka Lipastin koneella kuulumisia. Oma tavoitteeni SM:ssä kymmenen parhaan joukkoon. Pitää muistaa, että Formulat on minun toissijainen luokka! Kaikki on plussaa, mikä menee sijoituksissa alle kymmenen.

See Ya in Yyteri…

Blini

Kuvassa minä vuonna 1982 Yyterissä Mistralin PM:ssä.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: