Tiistai 15.07.2008

17 07 2008

Tiistai / Yyteri – Danin treenit

 

7 tuntia Formulatreeniä ProKids Formulalla ja 8,5 m2:llä. Tuulta 6 – 10 m/s suoraan mereltä rantaan päin. Treenikavereina toimivat Oksa ja Peltolan Antti. Kiitokset heille!

 

Saavuimme Yyteriin vasta klo 18 pintaan. Pakolliset kaupassa käynnit ym. kuviot. Kaksi viimeistä päivää on mennyt autolla ajamiseen paikasta toiseen ja kotihommiin. Yyterissä illalla tuuli vielä varmaan 6 – 8 m/s. Daniel saapui juuri rantaan vesiltä Oksan kanssa. Olipa poika muutamassa päivässä ruskettunut ja polttanut vaaleat hiuksensa. Oksakin oli ihan paahtunut.

 

Huomiseksi ennustettu ihan hyvää keliä. Kaivoin jo Raution tuoman 111 litraisen iSonicin esille. Ehkäpä päästään huomenna testaamaan lautaa…

 

Aika levoton olo on ollut koko päivän, kun on nähnyt, millaista keliä on ollut eikä itse ole päässyt surffaamaan. 1995 pääsin ”surffiriippuvuudesta” eroon. Ennen sitä olin aivan täysin riippuvainen surffauksesta. Aktiiviuran lopulla koin vieroitusoireita muutaman vuoden eli vuosina 1994-1995. Sen jälkeen tuntui mahtavalta, kun elämä ja ajatukset eivät enää pyörinyt surffauksen ympärillä vaan pystyi keskittymään muihinkin asioihin, eikä ollut hermostunut vaikka näki ulkona tuulevan. Vuonna 2002 palasin takaisin surffikisakuvioihin, mutten niin täysillä kuin tänä vuonna. En päässyt tuolloin treenaamaan tarpeeksi ja huomasin, etten päässyt ”uuden lajin” eli formulaan tarpeeksi hyvin sisään. Olin kuin entisajan ralliautomestari, joka olisi heitetty formula-auton rattiin…ja kylmiltään…eihän siitä mitään tullut. Koin kauden aikana turhautumista, kun mikään ei tuntunut sujuvan. Kaikki menivät kovempaa ja korkeammalle kuin minä. Kaksi vuotta taistelin ilman mitään erikoisia tuloksia. Sain lainakseni Raceboard lautoja Reiskakisoihin, jotka sitten eivät kestäneet allani. Meni kölejä rikki, kölilaatikoita…yritin korjata kölejä, tuloksetta! Viime kausi meni aivan täysin mönkään yhden perkeleen kölin takia!!! Silloin päätin, ettei käytettyjä lainavälineitä enää! Sen seurauksena ollaan tässä tilanteessa nyt. Surffiviikolla oli 7 uutta lautaa meillä käytössä ja rikejä oli monia. Olen taas riippuvainen surffauksesta – hermostunut, jos en pääse vesille. Pakko treenata! Kaiken lisäksi olen tehnyt myös lapsestani riippuvaisen! Olen kuitenkin onnellinen tilanteeseen! Saan tehdä sitä, mistä pidän ja tehdä sitä poikani kanssa! Nähdä hänen kehittyvän – seurata hänen kehittymistään samalla tavoin kuin seurata omien lasten kehittymistä aikuiseksi. Tiedän, että tämä tie, mitä kuljetaan on se oikea tie menestykseen ja oikeaan elämäntapaan. En aseta hänelle paineita. Kaikki, mitä tulee, tulee ajallaan ja uskon, että saamme vielä paljon hyvää aikaiseksi J. Kiitän kaikkia surffikavereitamme, jotka ovat auttaneet ja neuvoneet meitä ja tietty sponsoreitamme, jotka tekevät haaveistamme ja suunnitelmistamme totta! Tämä on vuosi nro 1 uudessa elämässämme! 

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: