Keskiviikko 23.07.2008

23 07 2008

Duunia – lepoa – pihahommia ja kalustohuoltoa! Olisi ollut hyvä keli merellä…ainakin työaikana. Kuolasin Hernesaaressa ja katselin kuinka purkkarit ajoivat veneet kallellaan. Huomenna lähdetään Yyteriin duunin jälkeen…tai sitten vasta perjantai aamuna. Voi olla niinkin, että käyn illalla Sääskjärvellä HySurfin torstaikisat vetämässä. Isoon purjeeseen ei ole vaan puomia…lainapuomi odottaa Yyterissä. Ensi viikolla saan takuupuomin rikkoutuneen tilalle.

Mainokset

Toiminnot

Information

5 responses

24 07 2008
Jouko Arvo

Moro Juha!

Täällä Kalajoella on ollut keliä RB-rungoilla ihan kivasti!!! Vesille on päässyt lähes joka päivä. Hannakin on päässyt kokeilemaan tuota Formula Experiencea ihan hyvissä keleissä!!(ei ole tuullut myöskään liikaa hänelle!)Olen ajanut Cattia nuo kevyemmät kelit ja kun tuuli on noussut tuonne 6-10ms olen vaihtanut Prodigyyn.Purjeet ovat olleet 12,5m2 Gun ”M kasista” Northin 8,3m2 Daytonaan. On ollut helppo ”häslätä” noiden runkojen kanssa, kun mastojalka sopii kiinnityksen osalta sekä Cattiin että ”Misukkaan”!!
(laiskana miehenä olen kelin kovetessa useimmiten vaihtanut rikin eri runkoon, enkä rikannut pienempää purjetta, koska tuolla Prodigyllä pystyy ajamaan saman suuruisella purjeella huomattavasti kovempaan tuuleen kuin Catilla)
Pidimme sunnuntaina purjelautavarastollamme pienimuotoisen juhlatapahtuman, koska tiistaina 22.7. tuli kuluneeksi tasan 20 vuotta surffausretkestämme Pohjanlahden yli Skellefteån vierasvenesatamaan. Tuo uskalias tempaus kiinnosti vieläkin vuosien jälkeen alueellisia tiedotusvälineitä siinä määrin, että saimme aika mukavasti tehtyä lajiamme JÄLLEEN tunnetuksi täällä Pohjois-Suomen alueella!

Surffausterveisin! Jouko

24 07 2008
blinifin6

No Moi Jouko!

Tämä viikko on mennyt ihan ”kuivilla”. Puomi meni poikki viime viikolla ja enkä ole saanut uutta puomia. Varapuomin saan Annelta kisoihin ja ensi viikolla tulee oma puomi Saksasta. Heikkoa tuultahan se on ennustanut viikonlopuksi Baltic Cuppiin. Merituuli on mahdollinen, sanoi Takala.

Hyvä, että olette päässeet vesille siellä Kalajoella ja olette saaneet julkisuutta vaikkakin vanhoilla tempauksilla. Onko kuvia vielä jäljellä?

Terkkuja Hannalle!

Palaillaan…

Blini

24 07 2008
Jouko Arvo

Moro!

Tuosta meidän ”rasvaretkestämme” on sähköisessä muodossa matkakertomus, muutama valokuva sekä pari aluelehdistön juttua kuvineen. Minulla on muutamia turvaveneestä otettuja ”pahvikuvia” kun surffataan Skellefteån vierasvenesatamaan, tarkastellaan Mistral SST:n puomista saamia ”keulavauriota” vierasvenesatamassa, sekä lähdöstä paluumatkalle Skellefteån lahden suulta sekä keskimereltä. Hyvätasoisia skannattavia kuvia kaikki!
Onnea ja menestystä Baltic-Cup kisaan!!!

Jouko

24 07 2008
Marko Fin-84

Moro Blini

Itsekkin kerkisin keskiviikkona vesille formula treeneihin ajelin yksin Formulalla Ruissalossa ku ei näkyny muita Formula kuskeja, mut sain nyt ekaa kertaa kulkemaan lenssinkin aika hyvin( lähti liitoon evän varassa) Formula sm kisois mul kulki kryssit tosi hyvin sain liitämään evän varas kryssit mut toi lenssi on ollu ongelma en oo saanu kulkemaan sitä kunnolla ollenkaan mut nyt taisin löytää virheen mun lenssia ajosta ja sain korjattuu sen(Paju neuvo nostamaan puomia ja Jussi neuvo ajamaan lenssiä suunnilleen samanlaises asennos ku kryssiäki) näiden neuvojen avul ongelma tais ratketa 😉
En pääse Baltic cup kisoihin ku on silloin kuopuksen ristiäiset, mut Hangon Formula kisoihin olis tarkotus tulla…piti mennä Viron baltic cup kisakin ajaa mut se ei ookkaan tänä vuonna Tallinnassa enkä jaksa mihinkään Saarenmaalle lähtee vai se olis kyl varmaan hieno paikka . Kerran oltiin jussin ja Vaisiin kans Hiidenmaal Paapin surfparadises viikon reissul se oli kyl hieno mesta.

Tsemiä sul ja Danil Baltic cup kisoihin

28 07 2008
blinifin6

Kiitoksia molemmille! Eipä ollut tuulesta tietoa Baltic Cupissa…Alkoi tuulee heti, kun kisat ammuttiin poikki 😦 .

Marko: Kiitos kans Formulaajoneuvoista! Se on varmaan ihan pienestä kiinni, että saa ”liitämään”…tai oikeastaan monesta pienestä asiasta johtuvaa…

Mä en ole ollut ikinä Eestin puolella kisaamassa. Tänä vuonnakin sattuu olemaan RB-Ranking Hangossa eli Hanko MM-Open. Avoin kilpailu, joten sinne vaan kisaamaan Formulalla, jos sattuu olemaan keliä!

Blini

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: