Keskiviikko 06.08.2008

7 08 2008

Kalustonhuoltopäivä ja huilia! Laitoin minun ja Danin ”pitkiin” puomeihin uudet trimminarut (ohuemmat, jotka on helpompi aukaista ja sulkea ajon aikana) ja trapetsinarut. Dani vietti 8 tuntia Linnanmäellä.

Torstaina HySurf -kisat. Viikonlopuksi ennustettu Hanko MM-Openiin, jotka ovat samalla Raceboard Rankingit, hyvää tuulta – ikävä kyllä myös sadetta! 🙂 + 😦 . Jos perjantaina sataa, niin lähetään vasta lauantai aamuna.

 Tässä Joukolle kuva mun vanhasta ja uudesta evästä pyöreäpohjaisessa laudassa:

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

6 responses

7 08 2008
Jouko Arvo

Moro Juha ja terkut Tukholmasta!

Ahvenanmerellä tuuli tiistaina ajoittain yli 20 ms., joten autolautalla oli TURVALLISEN tuntoista, ajatellen surffausta em. kelissä!!!
Minkä mittaista evää käytät Davidsonissa? Olen itse kokeillut tuohon Critin D2 lautaan 30 cm puukkoa, eikä se oikein ole vakauttunut lautaa, vaan slöörit ja lenssit ovat mennet mutkille kuin ”käärmeen kusi”!!Tsemppiä viikonlopun skaboihin!!

Jouko

7 08 2008
blinifin6

No Hei Jouko!

…pitkästä aikaa…

Itse menin viime lauantaina Tallinkin uudella botskilla Tallinnaan ja takaisin. Oli muuten hyvännäköistä seurata laivan kannelta ylhäältä, kun perinteinen surfmaraton oli menossa. Varmaan satakunta kisaajaa oli vesillä. Kärkijoukko plaanasi koko ajan. Nähtiin johtolaudan jiippaavan puolessa välissä matkaa. Näytti siltä, että kahdella halssilla kisa pystyttiin ajamaan läpi, kun oli sivutuulta koko matkan.

Meillä Danin kanssa meni ko.alkuviikon myrsky ihan sivusuun, muttei se haittaa! En ole ikinä tykännyt liian kovasta tuulesta. Tietty välineistähän se on kiinni ja minulla ei ole ikinä ollut kunnon myräkkään sopivia välineitä.

Vuodesta 1984/5/6 ->2008 ajoin 34 cm Maui Finsin evällä Davidssonissa. Viikko sitten vaihdoin Pro Limitin Freeride 38 cm evään ja tukevuutta tuli ajoon – varsinkin lensseihin ja slööriin! Suosittelen! Sarkalta ainakin löytyy..

Kiitos toivotteluista – toivotaan samanlaista keliä kuin Kalajoen rankingissä sunnuntaina! 😉 Nähtävästi et ole itse tulossa mukaan 😦 ?

Juha

7 08 2008
blinifin6

En näköjään osaa liittää tähän laatikkoon kuvaa ko.evästä, joten laitan kuvan artikkelin perään.

7 08 2008
AriMan

Huomis aamuna hankoosee! Näkyilee siellä!

8 08 2008
Jouko Arvo

Moro Juha!

Kiitokset evätiedoista!!! En ole tulossa Hankoon. Meillekin on luvattu tänne Kalajoelle hyviä kelejä viikonlopuksi. Tässä on hiukan treenailtu tuolla vesillä tulevan kesän ”kujeetkin” mielessä, jos vaikka uskaltaisi sitten muutamiin kisoihinkin mukaan…
Suotuisia ja menestyksekkäitä tuulia Hankoon!
Jouko

8 08 2008
blinifin6

Hei AriMannis! Dani odottaa innolla, että pääsette kisaamaan formuloilla Hankkosessa! 🙂

Kiitos Jouko! Kohta lähdetäänkin ajamaan Hankoon…

Palataan asiaan alkuviikosta ellen sitten sunnuntai illalla jaksa kirjoitella kisakuulumisia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: