Maanantai 11.08.2008

12 08 2008

Olin päättänyt, että tämä päivä pidetään huilia surffaamisesta. Huomenna alkaisi muksuilla koulut ja kotonakin riittäisi tehtävää, kroppa ihan jumissa viikonlopusta…Mutta yksi puhelinsoitto Danilta riitti muuttamaan päätöksen: ”Lähdetäänx iskä vesille, pitäis treenata formulaa…siellä tuulee!”

Melsten – 2 tuntia formulatreeniä – tuulta 1-10 m/s.

Dani otti 7,5 m2 ja minä 11 m2. Simo ja Henkka olivatkin jo olleet ulkona pitkään ja näytti 10 m2:t liikkuvan aika kovaa…aivan äärirajoilla. Ilma oli upea – lämmin auringon paiste ja tuuli oikealta saarten välistä…puuskittainen kylläkin. Dani lähti ensimmäisenä vesille ja katosi samantien yhdellä halssilla Hawaijin saarille saakka ja takaisin. Plaanissa koko ajan. Sitten minä perässä. Uusi puomi – uudet kaikki narut. Trapetsinarut oikeille kohdilleen – trimminaruihin totuttelemista ilman kuminarua ja pompulaa narun päässä. Hawaijin saarille ja ylös salmeen, johon pakkasi tosi kovaa puuskaa…aivan liikaa 11 m2:lle. Kaikki tuntui taas oudolta Raceboardin ajamisen jälkeen. Kaikki oli hakusessa… 😦 . Ajoin Melstenin lahdelle takaisin ja aloitin uudestaan kaikkien trimmien ja ajoasentojen hakemisen. 2 tuntia ajoimme ja loppujen lopuksi alkoi kulkemaan aika hyvin. Etummainen käsi nostoköydessä ajaen sain tasapainotettua ja rauhoitettua ajoani. Lauta lähti kuin liitämään tässä ajoasennossa. Danillakin oli alkuun ongelmia purjeellaan, mutta ajo lähti hänelläkin sujumaan. Kauniisti ajoi – surffaamisen riemua! Sitähän se pitää olla! Hyvät treenit!

Tiistaina alkaa koulu, joten pitää jatkaa treenejä ottaen huomioon koulun käynti ensin! Mutta voishan asiat olla pöllömminkin…

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: