Sunnuntai 24.08.2008

24 08 2008

SUOMENMESTARUUS RACEBOARDIN 9,5-LUOKASSA!!! 🙂

-Raporttia seuraa…kun asetun aloilleni!!

RAPORTTI NÄHTÄVILLÄ SIVULLA:

RACEBOARD SM HAMINA

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

11 responses

25 08 2008
haq

Paljon onnea! Kiva nähdä, että noin vanhanakin voi vielä surffata =)

26 08 2008
MR. Team Manager

Kiitos Blini kun näytit epälijöille että Starboard on tehnyt toimivan paketin myös tähän luokkaan!! (täällähän saa hehkuttaa omaa merkkiään)

26 08 2008
blinifin6

Kiitos Haqulinen! Vanhuudesta puheenollen…kisoissa oli minua 25 vuotta vanhempi kisaaja, joka on tosi rautainen ukko! Hätyyttelee nuorempiaan varsinkin krysseillä taitavalla taktiikallaan – Olof Sundell! =) RespecT!!!

26 08 2008
blinifin6

MR. Team Manager!
Tämä palkinto kuuluu sinulle, kun vuosi sitten luotit ja uskoit minuun (??!!) 😉 sopimuksia tehdessä!
Olen ajanut vuosia mistralilla ja catilla ja en vaihtais tämän vuoden treenien jälkeen takaisin. Starboardin Phantom ja siihen RB 9,5 m2 on toimiva kokonaisuus!!! 9,5 m2 on niin hyvä purje, että voi olla, että Gemini Worlds kisoissa ajan ”takamiehenä” sillä! …riippuen keleistä! 😉

26 08 2008
blinifin6

RAPORTTI SM-KISOISTA VIIVÄSTYY, SILLÄ OLEN ”TIEN PÄÄLLÄ” MUUTAMAN PÄIVÄN!
BLINI

26 08 2008
haq

=)

26 08 2008
Jouko Arvo

Tervehdys Juha!

Sydämelliset onnittelut Suomenmestaruuden johdosta! Minulta meni viikonloppu hirvikoiria treenatessa.(Sain vanhemman pois hirvihaukulta sunnuntaina kolmelta aamuyöstä!) Ei näillä meikäläisen ajotaidoilla olisi kannattanut SM-tason skabaan lähteäkään.(vastaus siihen aikaisempaan mailiisi). Kelejä on ollut sen verran, että pari kolme kertaa viikossa on päässyt vesille.Toissa viikonloppuna ”cruisailtiin” Hannan kanssa koko sunnuntaipäivä vesillä. Keliäkin oli 6-8 m/s. Oli TOSI KIVAA!!! Tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus olla mukana Kallan kierrossa. Olethan itse tulossa myös tänne meidän suunnalle??

Terveisin! Jouko

26 08 2008
blinifin6

Kiitos Jouko! Ikävä kyllä en jaksa lähteä ajamaan sinne Kalajoelle! Tänä kesänä on jo 13 tuhatta km pakettiautolla ajettu ja Ranskan matka vielä edessä muutaman viikon kuluttua! Tsemppiä Kallan kiertoon!

Juha

27 08 2008
Jouko Arvo

Tervehdys Juha!

Kiitokset kannustuksesta!!! Yritän tehdä hommat parhaalla mahdollisella tavalla ja katsotaan, mihin rahkeet riittävät. Onnea ja menestystä myös Sinulle ja Danielille Gemini Worlds ja muihinkin jäljellä oleviin kisoihin! Palataan asiaan!

Jouko

31 08 2008
blinifin6

Hyvinhän näytit Jouko tehneesi!!! Hienoa ja Onnea Kallan Kierron voitosta!

Blini

31 08 2008
Jouko Arvo

Moro Juha!

Kiitokset onnitteluista!!! Keli suosi Cattia ja tuota vanhaa ”kympin” Gaastraa! Vaikka aallokko oli kova, tuuli ei noussut menomatkalla missään vaiheessa yli 7ms. Paluumatkalla Kallan saarelta lähtiessä puuskat olivat sitten jo ajoittain kovempia. Annoin kavereille hiukan ”tasoitusta” paluustartin jälkeen ajamalla suoraan purkavan aallon alle, jolloin mastonjalka irtosi laudasta ja pääsi ”vilvoittelemaan” hyisessä vedessä.Onneksi sain rikin uitua nopeasti kiinni, eikä lautakaan ehtinyt ajautua päin Kallan saaren rantakivikkoa. Täysin omaa TYHMYYTTÄ koko episodi! Tiesin entuudestaan, että pohjoisen suuntaisella tuulella aalto purkaa heti tuosta satama-altaasta ulos tultaessa, mutta luulin ehtiväni alta pois!(tuo parinkymmenen kilsan paluu tuntui melko kylmältä märissä tamineissa, kun lämpötila pyöri + 10 C paikkeilla). Aurinkoista syksyä, sekä suotuisia ja menestyksekkäitä tuulia Sinulle ja Danielille! Itse alan totuttautua jälleen jokasyksyiseen tapaan ”maaelämään” ja hirvikoirien viimeistelytreenaukseen ennen hirvenmetsästyskauden alkua.

Terveisin! Jouko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: