Maanantai 01.09.2008

2 09 2008

GeminiTreenei 1 tunti Laajiksella.

Tuulen suunta oli muuttunut hiukan eilisestä ja koventunut. Tuntui siltä kuin jokin jarruttaisi menoa… ?? Vaikka oli tuulta enemmän kuin eilen. Kesken ajon tuulen suunnan käännökset olivat aika voimakkaita. Ihmettelin, kun kaikki käännökset tuntuivat hankalalta, kompastelin jalkalenkkeihin ja puomin päät tuntuivat osuvan toisten rikeihin. Minun ja Danin välinen ”kemia” ei toiminut vaan aika äänekästä sanaharkkaa tuli monesti. Kaiken lisäksi Dania pelotti kovempi vauhti kuin eilen (vaikka tuntui siltä, että jokin jarrutti ajoa…) 😦 Kävimme siirtelemässä mastonjalan paikkoja ja takaisin vesille. Käsiä alkoi paleltaa..

Sitten yht’äkkiä huomasin, että MINÄ olin laittanut oman rikini kiinni laudan keskellä olevaan ”solo-surffaajan” trackeriin / mastonjalan paikkaan. Se on noin 30 cm edempänä laudassa. Joten ei ihme, ettei mikään onnistunut paitsi suoraan ajaminen! Mastonjalka oikeaan paikkaan ja uudestaan vesille. Tuntui heti paremmalle. Kylmyys tuntui sormissa, joten kymmenisen minuuttia vielä vesillä ja treenit ohi.

Yhteenvetona voin sanoa, että näitä ”vaikeita” surffipäiviä tulee aika ajoin. Huominen ja mahdollisesti keskiviikkokin pidetään treenivapaata. Torstaina HySurffin torstaikisoihin Gemillä – pääsee vertailemaan nousukulmaa ja vauhtia Raceboardlautoihin. En odota mitään erityistä succeeta Reiskalautoja vastaan, sillä Phantomit ja Catit ovat niin paljon kevyempiä kuin Gemini (23 kg). Tarpeellinen kokeilu kuitenkin.

Tiistai levätään duunin jälkeen ja syödään hyvin – ehkä pienet päikkäritkin on paikallaan! 😉

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: