Sunnuntai 05.10.2008

6 10 2008

Hanko. Pari tuntia vesillä – rannalla useampi tunti.

Tuulta kympin molemmin puolin. Dani lähti ensin 4,5 m2 ja ProKids Flarella. Pari siivua plaanissa ja sen jälkeen ei pystynyt enää pitämään pakettia kasassa – tuulta oli aivan liikaa. Näki oikein, kuinka Dani joutui päästämään tuulta ohi ja myötätuulikäännöksiin hän ei uskaltanut lähteä, joten vastatuulikäännöksiä ja uimisia. Oli hyvä, että Dani näki, kuinka luonnon voimat voivat vaikeuttaa surffaamista ja että surffaaminen ei mene aina ihan putkeen. Oli hyvä myös, että Dani uskalsi käydä kokeilemassa, vaikkakin häntä pelotti.

Itse otin Danin 4,5 m2 hänen luovutettua taistelun ja otin 80-litraisen Evon. Ensimmäistä kertaa ko.laudalla ja oikeastaan ensimmäisiä kertoja alle 100-litraisella. Minulta puuttuu kokonaan wave-lauta ajokokemukset. Muutamia kertoja olen kokeillut muiden välineillä. Danin 4,5 m2 oli liian pieni, joten rantaan laittamaan 5,5 m2. Edelleen liian pieni. Tuuli oli sellainen, että joutui koko ajan ajamaan aivan rannan tuntumassa, eikä päässyt yhtään ylemmäs…hankalaa. Tietysti hankalaksi ajamisen teki tottumattomuus näin pieniin välineisiin. Yritin nostattaa, joka aiheutti vauhdin loppumisen ja spinnaamisen. Ajoin liian roikkuvassa asennossa, muistin, kun joku oli minua vuosia sitten opastanut, että pitää ajaa pystyasennossa ja takakädellä pitää päästää tuulta ohi (?? !! outoa) tai ettei skuuttaa liikaa. Muutamia kivoja weivityksiä pääsi vetämään, muuten ajaminen ei tuntunut hyvältä ollenkaan.

Surffauksessa on se hyvä puoli, ettei ikinä ole täysin oppinut. Voit osata ajaa jotain lautaa tosi hyvin, kun taas toisella laudalla (lautatyypillä) olet ihan turisti…

Otan mielelläni vastaan vinkkejä alle 100-litraisen laudan ajamiseen! Vaikka tänne blogiini! Kiitos!

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

3 responses

6 10 2008
Hessu

Joo, mä vedin alkuun 4,7m2, se alkoi olla liikaa, sitten 4,2m2 ja lauta 70litraa. Ihme kun sulla ei oikein vetänyt, jotain on pielessä. Tietysti jos et oikein ikinä ole ajanut wave-kamoilla ja aalloissa voi olla hakemista alussa.

No, vielä ehkä kerkiää treenata, esim. tänään olis Yyterissä taas hieno keli!!
Joo, töissä vaan ollaan, ikävä kyllä…:-)

6 10 2008
haq

Melsussa oli kiva keli myös sunnuntaina =) http://gamma.nic.fi/~srautava/lokakuu/album/

9 10 2008
blinifin6

Hessu: Jep – treenattavaa riiittää, mutta eiköhän sitä opi… 🙂

haq: Hyviä vauhdikkaan näköisiä kuvia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: