Sunnuntai 12.10.2008

13 10 2008

Timi – Dani – Lare.

Kuva Jouni Hellman.

Dani oli Sääksissä 5 tuntia 80-litraisella Evolla ja 5,5 m2:lla. Tuuli 3-7 m/s. Mukana surffailemassa olivat myös Timi ja Lare. Larella ensimmäistä kertaa kokeiltavana vyötärötrapetsit (Timin) ja ainakin palaute oli positiivista. Ei pahoja kammoja jäänyt pojalle.

Kundit ottivat kuvia rannalta ja vesiltä ja tänään illalla lisäilen tänne blogiin niitä. Muutenkin olisi tarkoitus laittaa kaikki kesän surffiaiheiset kuvat omaan MTV3 kuvaboxiin. Ilmoitan sitten mun kuvaboxin nimen / osoitteen, kun saan jotain aikaiseksi.

Minulla viikonloppu meni ”myyntipuuhissa” kirpputorilla ja tavaroiden kuskailemisessa, joten ”treenivapaaviikonloppu” – Harmi 😦 . Sunnuntai-illalla kylässä kävi vanha kilpakumppanini Mistral ajoilta Atte Karppinen, joka lopetti kisaamisen noin 1993. Hänhän treenasi aktiivisesti viimeiset kaksi vuotta Barcelonan olympialaisiin pyöreäpohjaisella Lechnerillä pääosin Ranskassa ja Espanjassa. Atten pyörähdettyä Danin surffiaiheisessa huoneessa hän näki vanhan kilpakumppaninsa kuvan seinällä – Antoine Albeaun!!! Antoine oli kuuluma aikoinaan Ranskan parhaimpia pyöreäpohjaisten ajajia 😉 ! Vaikea kuvitella sen karhun seisovan pyöreäpohjaisen päällä ja seiskapuolikas purjeena!!! Antoine oli ruumiin rakenteeltaan jo iso silloin, mutta ”solakampi”…mitä se nyt ylipäätään tarkoittaakaan!? (=hoikempi?!)

Timi – Dani – Lare – Futura – Severnen 5,5 m2 Gator

Nyt se selvisi, kuinka Hellmanit lisääntyvät… 😉

…minun nuoruudessani kyllä oltiin kiinnostuneita tytöistä… 😉

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

4 responses

13 10 2008
Jouni

Moi!
Meillä ”pojilla” oli hyvä päivä vesillä; Timi ei oikein saanut futuraa ja 7,8m2 Northia kulkemaan kevyehkössä tuulessa kuin ajoittain, mutta Danille se oli kuin formula.
Iltapäivän lopulla ajoimme Timin kanssa vuorotellen Prodigyllä ja Pryden 10,7m2 :llä, jonka olen Sampalta joskus ostanut, ja plaanailimme mukavasti.
Larekin sai selkeästi paremmin Rion kulkemaan aina kun sai narut kiinni. Larea ei onneksi tarvinnut houkutella kokeilemaan traetsissa ajoa ja homma lähtikin siksi toimimaan heti.
Muitten jo hyytyessä Dani paahtoi aina takaisin vesille, kiljuen innokkaasti muita mukaansa. Timin kanssa heräsi epäilys jostain auringolla ladattavasta ihmisrobotista.
Lisälatauksena oli vielä hernekeittoa ja pannukakkua, jonka mahdollisesti voi vielä haistaakin tänään.
Saunassakin käytiin, tosin niin äkkiä, että epäilen käsienpesun unohtuneen.
Naalin ja Timin ”lomakuvat” kiinnostivat myös, hyppyjä arvioitiinkin suurella asiantuntemuksella.
T.1001

13 10 2008
Timi

Haha, tänks! :D:D

On meinaan niin hyvä lauta toi EVO, että jos parisuhteen voisi rekisteröidä jonkin elottoman kanssa, niin tuossa olisi yksi hyvä ehdokas… O_o 😉

13 10 2008
Jouni

Lisääntymisjutusta vielä… Itsekin naimisissa olevana tiedät varmasti ettei vaimoja ja surffilautoja parane vertailla, ainakaan ääneen, rupeaa meinaan sattumaan korviin…
1001

13 10 2008
blinifin6

🙂 🙂 🙂

Jouni – näin on! Kannattaa olla vain hissukseen…olen kyllä huomannut, että näin vanhemmiten laittaa enemmän rahaa lautoihin kuin… 😉 (tästä kyllä tulee korville jossain vaiheessa) ja Kiitos vielä kundien kestitsemisestä, saunottamisesta jne.

Timi – noita kuvia on lisää – poltan sulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: