Keskiviikko 22.10.2008

23 10 2008

Navigaren Matias soitteli tiistaina ja kysyi, milloin lähdetään surffaamaan. Keväällä ja alkukesästä oli Matiaksella surffiopettelukertoja useita, mutta sitten hänelle tuli jokin keuhkoflunssa, joka katkaisi purjelautailun opettelun. Olimme Sääksissä klo 16 pintaan. Sain Laineen Jarilta lainaan uuden Starboardin Rion (M-koko). Tuulta oli puuskissa liki kymmenen m/s. Rio ja HySurfin 5 m2 Matiakselle. Matiaksella meni enemmänkin uimisen puolelle. Paapuurin halssilla lauta nousi väkisin aivan tuulen silmään ja kun hän yritti työntää mastoa eteenpäin, laudan keula upposi samantien. Siirsin mastoa hänelle taaksepäin ja alkoi sujumaan hiukan paremmin. Paapuurilla ei ollut pahoja ongelmia. Matiaksen vähän yli sata kiloa vaatisi isompi tilavuuksellista lautaa. Hänhän treenasi aikaisemmin isommalla Riolla (L-koko).

Lauantaina olisi tarkoitusta kuvata joko aiemmin suunniteltu ”leikkimielinen” kisa Matias vastaan Dani – voima vastaan taito. Katsotaan ensin, mitä keliä on luvassa. Kovalla tuulella on aivan turha lähteä vesille, sillä ei siitä tule mitään hauskaa katsottavaa, kun Dani teurastaa 60 kiloa painavamman Matiaksen. Yhtenä kuvausvaihtoehtona on Tandem ajon kuvausta. Katsotaan….

Itse ajelin puoli tuntia iSonic 111 ltr :lla ja 7,5 m2. Heti pääsi plaaniin. Mutta näpit jäätyi samantien…ei yhtään kiva 😦 . Tossutkin olivat läpi puhki, joten jalatkin kärsivät kylmyydestä. Puku oli hyvä, jos jotain positiivista pitäisi löytää. Hyviä plaaneja sai vedettyä, mutta taisi olla keskellä viikkoa vedetty viimeinen sessio tänä syksynä! Pimeä tulee niin pian…

Lauantaina sitten aamulla aikaisin kuvaushommiin…Hope So! NAVIGARE RULES!!! 😉

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

5 responses

23 10 2008
Jouni

Voi kun pääsisitte kuvaamaan waven SM-kisat Poriin ensi viikonloppuna, olisi meinaan oikeesti keliä. Tiimikaverisi ovatkin siellä treenailleet ahkerasti ja Naalin hypyt telkkarissa tekisi hyvää lajille ja antaisi uskottavuutta koko suomisurffille, mut ei taida onnistua näin lyhyellä varotusajalla.
Eikös yksi niistä kuvaajista ollut Porista kotoisin?
1001

24 10 2008
blinifin6

…eikös se ollut Kalajoki?

Olen asiasta yhteydessä Naaliin ja Matiakseen…voi olla hankalaa…

Juha

24 10 2008
haq

Eilen oli Hangossa lämmin keli ajaa!

24 10 2008
blinifin6

Hienoa Haqulinen! Keskiviikkona oikein pänni kylmyys…vaikkei uinut!

25 10 2008
haq

mie uin hehehhe niinku aina =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: