Sunnuntai 26.10.2008

26 10 2008

Herkuttelupäivä – junkfood 😉 maistui….johtui varmaan eilisistä Lehden Sepon tupaantuliaisjuhlista. Hauskaa oli surffikavereiden kanssa 🙂 . Kiitokset Sepolle ja Lennulle hauskasta illasta!

Kaikesta huolimatta rankaisin itseäni illalla kuntosalitreenillä. Soudin 30 minuuttia, josta 25 minuuttia rauhallisesti ja viimeiset 5 minuuttia kovaa. Sykekeskiarvo 30 minuutille 108. En saanut sykettä nousemaan viimeisen 5 minuutin aikana kuin 144:ään. 30 minuuttia=6000 metriä, 20 minuuttia = 3900 metriä. Tämän jälkeen jalkatreeniä. Formula-ajossa jalat joutuvat erityisen koville lensseillä, joten jo viime kesänä päätin, että erityisesti varpaiden ja jalkapöydän voimaa pitää harjoittaa, joten vedin jalkaprässiä päkiöillä. Loppuun sulkapalloa ja korista lasten kanssa. Hyvä hiki tuli pintaan. Kahden tunnin treeni. 🙂

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

4 responses

27 10 2008
Jouni

”Rankaiset” itseäsi liikunnalla? Eikö Pike vois hoitaa ton homman huutamalla krapula-aamuna korvaan ja antamalla hieman mattopiiskaa?
Olisi aika paljon vaarattomampaa sydämelle.
Kankkusessa ei pitäisi urheilla, mutta niinhän me tietysti aina tehdään sufr-skaboissakin, niin että hyvä se on tuokin treenata kesäksi kondikseen.
1001

27 10 2008
blinifin6

Se varmaan johtuu siitä, ettei vaan pysty olemaan paikollaan. Normaalisti suoritan reippaan kävelylenkin, jolla saa hien pintaan ja raikasta ilmaa keuhkoihin. Onneksi ko. päiviä on tosi vähän nykyisin. Ei oikeastaan ollenkaan.

27 10 2008
blinifin6

…en tiedä Jouni, miksi se heitti tuplana kommenttejasi, poistin toisen…

1 11 2008
Hessu

Joo, olihan ne Sepon tuparit ihan ikimuistettavat kaikkine tapahtumineen…
Mutta seuraavana päivänä en kyllä lähtis urheilemaan!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: