Perjantai 29.11.2008

29 11 2008

Ohjattua kuntopiiriä.

Vedettiin laatikkomallisena 4 laatikkoa, joissa kussakin oli 5 liikettä. Yksi laatikko kerrallaan kaksi kierrosta putkeen. Kunkin laatikon lopussa oli jokin puolen minuutin kova irtiotto, esim.punnerruksia kaverin kanssa päät vastakkain ja ylävaiheessa toisella kädellä kaverin kanssa yläfemmat ja taas uusi punnerrus ja yläfemmat. Laatikon vaihto ja uudet liikkeet. 45 minuuttia keskiarvosykkeellä 144. Toiseksi viimeisessä laatikossa alkoi tuntua energiavajausta, aamun puurot eivät selvästi riittäneet. Uusia hyviä liikkeitä ja hyvä (nais)vetäjä, joka osasi piiskata porukkaa. Jalka kesti hyvin. Hyppyliikkeet otin varovasti ja säästelin leikattua jalkaa. Loppuun venyttelyt ja lämmin sauna.

Päivällä tuli outo lämpöaalto, noin 8 c astetta ja lumet sulivat. Porukkaa lähti vesille, mutta me ei päästy, koska Danilla koulua liian pitkään ottaen huomioon valoisan päivän lyhyys. Dani kuitenkin väsäsi uudessa formulalaudassaan kaikki jalkalenkit hänelle sopiville paikoilleen. Viikonloppuna menemme vesille – tai hän menee..

Uusi tiimiläisemme Marianne oli käynyt uudella FOD -paketillaan Melstenissä (sama mikä Danilla). Kehui lautaa kovasti ja 9,5 m2 rikiä.

Laitankin Mariannen kommentit tähän loppuun:

FOD koeajettu | 28.11.2008 |

”Tänään Mellstenissä oli mainio formulakeli. Aurinko paistoi, lämpöä oli 6 -8 astetta ja tuulta suurinpiirtein saman verran. Puuskissa saattoi puhaltaa hieman enemmän. FOD odottelikin jo malttamattomana vesille pääsyä, pienten kuljetusvauriohuoltojen jälkeen. Setti tuntui heti omalta, oli helppo, tasapainoinen ja rento ajaa, vaikka taatusti trimmit eivät olleet ekalla kerralla vielä kohdillaan. Purjeen rikaaminen oli lasten leikkiä, ajossa se oli kevyt käsitellä ja camberit kääntyivät kuin itsestään. Paine oli aika hyvin molemmilla jaloilla, hieman enemmän takana. Lauta on ihan huippu. Se tuntui kryssivän hyvin ja tulevan hyvällä kontrollilla alas. Lautaa oli helppo ajaa kantillaan, se pysyi hyvin vedessä. Lauta on keveämpi, kuin vanha lautani ja keulassa taitaa olla vähemmän tilavuutta. Varmaan tämä on syynä, että lauta tuntui kantavammalta, mutta kuitenkin ketterämmältä ja eloisammalta kuin vanha lautani. Laudan reunan muotoilu tuntui sopivan hyvin jalalle. Lauta- ja rikipussit ovat käteviä, kaikki tarvittava kulkee kahdessa pussissa ja olkahihna molemmissa helpottaa huisisti setin kantamista. Formula soveltuu hyvin kylmän kelin ajoon. Uimista ei tarvitse pelätä ja hanskoista ei ole liiaksi haittaa. Mellstenissä oli aika tasainen vesi ja helppo ajaa, mutta uskoisin, että FOD ja minä tulemme oikein hyvin juttuun möykkyisemmässäkin vedessä.”          t, Mari

Mainokset

Toiminnot

Information

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: