Keskiviikko 31.12.2008

31 12 2008

Viimeiset pari päivää menikin sitten ihan rauhallisesti ilman mitään kummoisempia treenejä. Maanantain lenkin jälkeen jalat ovat olleet vähän kipeät – varsinkin lonkat… no, se johtuu siitä, ettei ole tullut lenkkeiltyä.Mutta perjantaina alkaa sitten uusi elämä ja uudet treenit uuden yhteistyökumppanini kanssa – CMS-ketjun FOREVERCLUBin (Varisto) kanssa. Sieltä saan hyvää ja monipuolista treeniapua ja ohjeita harjoitteluun. Erityisesti minua kiinnostaa spinning, bodypump, venyttelyt, jooga ja tietty puntit ja indoor rowing, joka liikeradoiltaan ja rasitukseltaan muistuttaa paljon surffausta. Harmi, etten saanut Dania vielä sopimuksen myötä samalle salille treenaamaan, sillä hän on alle 16-v. Pitää Danin kanssa käydä toisilla saleilla, jonne hän pääsee ja treenata monipuolisesti.

Tämä vuosi on ollut käänteentekevä meillä surffauksessa, minulla ja Danilla. Yritän huomenna ehtiä tehdä sen lupaamani yhteenvedon kuluneesta kaudesta 2008. Mutta sitä ennen…

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE BLOGIANI LUKENEILLE JA KIITOKSIA HYVÄSTÄ SEURASTA! 🙂 ENSI VUONNA MENNÄÄN ENTISTÄKIN KOVEMPAA… VESILLÄ!

Toivottaapi Blini ja Dani

tandem11

Kuva Heikki Reijonen – Paikka Sääksjärvi.

Advertisement

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: